Top Menu

Inatur samlar hela Sveriges utbud av naturnära boende och aktiviteter såsom jakt, fiske och andra naturupplevelser i skog, mark och på vatten. På sajten kan du söka, jämföra, boka och betala - allt på en och samma plats.

Upplevelser som kan bli minnen för livet! I Sverige är du aldrig långt från naturupplevelser utöver det vanliga. Vad sägs till exempel om älgsafari där rekordet är 34 älgar. Eller chans att se vilda björnar från ett flytande gömsle.

Upplevelser på vatten - I naturen i Sverige finns väldigt många vatten, närmare bestämt 100 000 sjöar och till det kan vi lägga till vårt fantastiska kustband. Vatten väcker våra känslor och erbjuder stora möjligheter till upplevelser av olika slag.nnVåra älvar, sjöar och kustvatten kan utforskas och upplevas på allehanda vis. Vatten kan erbjuda allt från välbefinnande till samvaro, motion och skoj. Oavsett om det är på, i eller vid ett vatten så finns det något att upptäcka för alla.nnOm ni inte redan planerat sommarens aktiviteter kanske en kanottur med familj eller vänner i den vilda naturen kan locka? Tänk att sakta glida fram ljudlöst, göra strandhugg och upptäcka omgivningen. Om inte kanot känns stabilt nog så kan du bygga din egen timmerflotte och färdas nedströms med den. Den som söker spänning och skoj kan prova på forsränning, naturens egen nöjeskarusell.

Många båtmänniskor väljer att utforska nya farleder under sommaren, inte bara till havs utan även bland våra insjöar. Sveriges alla kanaler är ett perfekt sätt att färdas mellan olika intressanta resmål. En tur på Sveriges äldsta farbara kanal mellan Mälaren och Hjälmaren är ett hett semestertips.nnUng som gammal – fiske lockar många. Kombinationen att vistas vid vatten, spänningen och väntan på det stora nappet är en oslagbar upplevelse. Med 100 000 sjöar så är valmöjligheterna stora vad gäller fiskekort.nnHär på Inatur hittar du tips och inspiration till upplevelser på vatten och mycket mer. Förhoppningsvis hittar du något intressant i närheten av där du är. Passa på att boka in en aktivitet eller boende redan nu!nnHärliga upplevelser i naturen önskar vi på Inatur!