Top Menu

Naturnära boende

I Sverige är du aldrig långt från naturupplevelser utöver det vanliga. Över hela Sverige hittar du boende med karaktär, god mat, trevliga aktiviteter och upplevelser som gör din vistelse till ett minne för livet och som göra att du gärna återvänder till samma boende många gånger igen.

På inatur.se kan du boka både små och personliga hotell i vackra omgivningar eller förverkliga drömmen om att övernatta bland trädkronorna.

För den som vill ha omedelbar närhet till jakten eller fisket finns det stugor eller vandrarhem att boka.

Lägg till boende

När du bokar din outdoor-aktivitet, passa även på att boka ditt boende för att få en komplett resa. Förutom att det är smidigt och bekvämt ger det dig också trygga fördelar.

Bokar du både aktivitet och boende med oss räknas det nämligen som en paketresa, vilket innebär utökat skydd för dig som resenär genom paketreselagen. Självklart omfattas din paketbokning av resegarantin.

Sök bland vårt breda utbud av hotell, bed & breakfast, pensionat, vandrarhem, stugor och campingar, från norr till söder efter just det boendet som passar dig och ditt kommande äventyr.

 

långasjö

Långasjönäs Camping & Stugby

Upplev den vackra och vilsamma naturen i Långasjönäs Naturreservat. Här kan du koppla av på riktigt, med härlig utsikt över Långasjön. Långasjönäs Camping & Stugby erbjuder ett stort urval av boendealternativ med olika standard och flera aktiviteter.

Läs mer och Boka

 

Mörrum-stuga-300x200

Stuga vid Mörrumsån

Mörrums Kronolaxfiske erbjuder ett enkelt boende i direkt anslutning till Mörrumsån och sportfiskekontoret. Här kan du laga din egen mat i komplett utrustade kök eller inta dina måltider på restaurang som ligger strax intill.

Läs mer och Boka