Top Menu

Boka din fiskeupplevelse

Här på Inatur hittar du tips och inspiration till bland annat olika fiskekort och fiskeupplevelser runt om i Sverige. Förhoppningsvis hittar du något intressant i närheten av där du är eller till en plats du vill besöka. Vi erbjuder fiskekort till de populäraste platserna i Sverige men även många mindre sjöar och vattendrag finns i vår portfolio.

Klicka på knappen nedan för att se vårt stora utbud som sträcker sig över hela Sverige, från norr till söder. På inatur.se finns alla förutsättningar för att få en perfekt fiskeupplevelse.
 

Prova ett nytt sätt att fiska

Prova någon ny fiskemetod eller fiskeart för säsongen. Traditionellt mete, vertikalfiske, flugfiske, havsfiske eller spinnfiske och till det fiska efter lite mer okända fiskar som sutare, färna, ruda och björkna. Du skapar ditt eget drömfiske oavsett vad du fiskar efter. Kanske du kan slå rekordet från Mörrums Kronolaxfiske.

Vill ni hellre ha guide med er för att maximera fiskeupplevelsen hittar ni här olika guidade turer med fiske som gemensam nämnare. Prova på att fiska Röding från flytring i privat sjö eller boka trollingfiske med guide i någon av sjöarna i Skaraborg.

Kronolaxfiske

Mörrums Kronolaxfiske

Mörrums Kronolaxfiske är Sveriges ledande sportfiskevatten. Här fångas lax och havsöring i rekordstorlekar och varje år reser sportfiskare från hela världen för finna fiskelyckan.

Läs mer och Boka

Harr fiske Pite Älv

Fiske i Pite Älv

Piteälven är känt för sitt harrfiske, men erbjuder även bra fiske efter öring, sik, abborre och gädda. Fiskesträckorna erbjuder varierande fiske i storslagen natur och lockar många fiskeintresserade.

Läs mer och Boka

catch relax

Catch & Relax

Catch & Relax erbjuder olika typer av fiskeaktiviteter i Stockholms Skärgård med utbildade fiskeguider. Förutom själva fisket vill man öka förståelsen och kunskapen om själva fisken och fisket.

Läs mer och Boka