Top Menu

Inatur samlar hela Sveriges utbud av aktiviteter såsom jakt och fiske men även andra outdoorupplevelser i skog, mark och på vatten. Vi har även ett brett utbud av olika boendealternativ. På sajten kan du söka, jämföra, boka och betala - allt på en och samma plats.

Upplevelser som kan bli minnen för livet! I Sverige är du aldrig långt från outdoor upplevelser utöver det vanliga. Vad sägs till exempel om älgsafari där rekordet är 34 älgar. Eller chans att se vilda björnar från ett flytande gömsle.

Fiska i undersköna Sverige

fiskaaa

Vi har ett stort utbud av fiskerelaterade produkter. Oavsett om du söker årskort, dagskort eller kanske en fisketur hittar du vad du söker här.

Läs mer & Boka

På jakt ute i naturen

björn

Boka ditt eget jaktäventyr! Jaga småvilt på egen hand i sakta mak på skidor eller i sällskap med jakthund. Varför inte boka en spännande björnjakt eller älgjakt.

Läs mer & Boka

Vandra eller viltskåda

vandra

Inatur erbjuder både guidade vandringsturer eller viltskådning. Oavsett vilken del av Sverige ni besöker kommer ni att uppleva vacker natur och många olika djur.

Läs mer & Boka

Paddla i sjöar och vattendrag

paddla

Sverige bjuder på utmärkta möjligheter till paddling, både i kajak och kanot. På Inatur hittar du ett brett utbud av olika paddlingsäventyr.

Läs mer & Boka

Boende nära naturen

camping

Behöver du boka övernattning till din outdoor aktivitet. Här finner du alla typer av boenden: från enkel camping till lyxiga hotell.

Läs mer & Boka

Ge bort ett presentkort!

fyr

Köp ett presentkort och ge bort, mottagaren kan sedan boka från hela vårt utbud med outdoor aktiviteter, och betala med sitt presentkort.

Läs mer & Boka