Top Menu

Upptäck Inaturs outdoor utbud

Vad säger du om att uppleva älgsafari, paddling, klättring eller se vilda björnar? Eller gå en guidad vandring i Sveriges  underbara natur.

I Sverige är du aldrig långt från outdoor upplevelser utöver det vanliga. Vi på Inatur har alla möjliga tips och förslag på outdoor aktiviteter och möjligheter att uppleva saker i Sveriges fria, vilda natur.

Många av våra outdoor aktiviteter kräver ingen lång framförhållning för att bokas och förhoppningsvis kan du hitta något att uppleva som ligger i närheten av där du är.

Boka ditt outdooräventyr idag!

 

Inatur tipsar om vad du kan uppleva

Söker du en utmanande upplevelse? Då kan du prova på klättring på Välaberget! Många i Sverige börjar med att prova på klättring på inomhusväggar men vill du uppleva naturen och klättring på riktigt - här får du ge dig i kast med ett riktigt äventyr och klättra på riktig klippa.

På Inatur hittar du också kajakpaddling i olika delar av Sverige. Njut av den karga naturen i Bohusläns skärgård eller upplev Roslagens skärgård från kajaken.

Är du intresserad av viltskådning och safari finns möjlighet att boka turer som bjuder på skådning av allt från olika typer av fåglar till älg och björn.

 

 

Äventyret Skånes Djurpark!

Med en entrébiljett kan du utforska den natursköna vildmarken och upplev spännande möten med våra nordiska djur hela dagen. I världens största djurpark för nordiska djur är det alltid något på gång. Upplev en heldag fylld med lek och spännande aktiviteter!

Läs mer och Boka

orre

Orrspel i Svartådalen

I västmanländska Bergslagen i Svartådalen kan ni uppleva ett av fågelvärldens klassiska dramer på riktigt nära håll.

Läs mer och Boka

dressinCykla dressin på Smalspåret

Vill du uppleva smalspåret mellan Hultsfred och Målilla på annat sätt än på tåg, cykla dressin istället. Ett miljövänligt sätt där du själv står för kraften. Man startar vid Björkudd i Hultsfred och kan cykla totalt 12 km ner till Målilla, när man väl fått upp farten går det nästan av sig själv.

Läs mer och Boka