Top Menu

Naturnära boende

I Sverige är du aldrig långt från naturupplevelser utöver det vanliga. Över hela Sverige hittar du boende med karaktär, god mat, trevliga aktiviteter och upplevelser som gör din vistelse till ett minne för livet och som göra att du gärna återvänder till samma boende många gånger igen.

På inatur.se kan du boka både små och personliga hotell i vackra omgivningar eller förverkliga drömmen om att övernatta bland trädkronorna.

För den som vill ha omedelbar närhet till jakten eller fisket finns det stugor eller vandrarhem att boka.

Lägg till boende

När du bokar din outdoor-aktivitet, passa även på att boka ditt boende för att få en komplett resa. Förutom att det är smidigt och bekvämt ger det dig också trygga fördelar.

Bokar du både aktivitet och boende med oss räknas det nämligen som en paketresa, vilket innebär utökat skydd för dig som resenär genom paketreselagen. Självklart omfattas din paketbokning av resegarantin.

Sök bland vårt breda utbud av hotell, bed & breakfast, pensionat, vandrarhem, stugor och campingar, från norr till söder efter just det boendet som passar dig och ditt kommande äventyr.

Norrqvarn boende

Norrqvarn Hotell & Konferens

Hotellet ligger vid vackra Norrkvarns slussområde, utmed Göta Kanal strax utanför Mariestad. Närheten till både Vänern och Vättern och de kringliggande mindre sjöarna bjuder på många fiskemöjligheter.

Läs mer och Boka

kaffe boende

Rantajärvi Stuguthyrning

I Rantajärvi i Norrbotten hittar ni ett rogivande stugboende mitt i naturen i anslutning till en stor sjö med rent vatten. Här finns både goda fiske- och jaktmöjligheter men också många fina vandringsleder i området.

Läs mer och Boka

Mörrum boende

Stuga vid Mörrumsån

Mörrums Kronolaxfiske erbjuder ett enkelt boende i direkt anslutning till Mörrumsån och sportfiskekontoret. Här kan du laga din egen mat i komplett utrustade kök eller inta dina måltider på restaurang som ligger strax intill.

Läs mer och Boka

Fiske boende

Fiskepaket

Boka något av våra prisvärda och fullmatade fiskepaket med boende.

Läs mer och Boka

rådjur jakt

Jaktpaket

Här hittar du alla våra olika jaktpaket med boende.

Läs mer och Boka